Möbelmontering Danderyd

Välkommen till STHLM-Möbelmontering – Vi erbjuder möbelmontering i Danderyd!

Vi bygger ihop dina möbler!

Har du i Danderyd skaffat nya möbler och behöver hjälp med uppbyggandet? Vi på STHLM-Möbelmontering har kompetens att genomföra monteringar av möbler från de flesta aktörerna inom branschen. Självklart kan vi också förankra möbler mot väggen eller montera upp speglar, tavlor och hyllor på väggen. Kort och gott gör vi det mesta inom möbelmontering och det med stor noggrannhet! Vi är ett tryggt val av företag för dig i Danderyd, som med effektivitet och kvalitet tar oss an våra uppdrag. Kontakta oss redan idag, så hittar vi tillsammans en lösning som passar dig bäst.

Om oss

Vi på STHLM-Möbelmontering arbetar i bland annat Danderyd. Oavsett om du har inhandlat dina möbler från Ikea, Mio, Jysk eller Rusta så kan du med trygghet vända dig till oss.

Vi hjälper er i Danderyd hela vägen från ritning till färdig produkt.

Möbelmontering Danderyd

Små & stora uppdrag

Oavsett omfattningen på arbetet så kan du alltid räkna med att vi finns här för att bidra med vår kunskap och erfarenhet. För oss är inget arbete för litet eller för stort, vi finns tillgängliga för dig i Danderyd!

Alltid nöjda kunder

Vi är ett företag som lägger stort fokus på kundservice och bemötande. Vår ambition är tydlig, varje kund ska känna sig hundra procent nöjd med vårt resultat och service.

Vad vi erbjuder för tjänster

Att bygga möbler kan vara tidskrävande och komplicerat, det är många steg och det gäller att koncentrationen är på rätt plats för att undvika några fel. Vi på STHLM-Möbelmontering kan hjälpa er i Danderyd med hela processen och se till att era möbler byggs på ett korrekt tillvägagångssätt.

Möbelmontering

När vi installerar och bygger ihop möbler så gör vi det efter de ritningar som finns. På det sättet kan du känna dig trygg och veta att du får ett hållbart resultat. Vi utför alla våra monteringar med fokus på kvalitet, du hittar oss i närheten av Danderyd.

Speciallösningar

Vill du att vi förankrar möblerna mot väggen så kan vi självklart hjälpa dig i Danderyd med det. Möbler är inte det enda vi arbetar med utan vi kan hänga upp tavlor och tv-apparater mot väggen också. Att montera upp på väggen kräver stor noggrannhet och precision, vilket vi har.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

STHLM-Möbelmontering

HANSTAVÄGEN 82, 164 55 Kista

073-923 76 57

jan.sthlmmobelmontering@gmail.com

Möbelmontering Danderyd

Vi på STHLM-Möbelmontering är ett tryggt val av företag när du behöver få dina nya möbler installerade och monterade. Här får du alltid kvalitativ och tidseffektiv process. Kontakta oss redan idag, så berättar vi mer!